Projectmanagement

PROJECT MANAGEMENT

Een klimexpeditie bestaat uit honderden leden. Er zijn dragers, koks, dokters en voorklimmers. Iedereen wordt ingezet op zijn of haar kwaliteit. Alleen op die manier komt het handjevol topklimmers boven. Door uit te gaan van het goede van de mens kun je focussen op ieders grootste kwaliteit. Iemand die doet waar hij goed in is, voelt zich goed en presteert optimaal. 

Hier focus ik op bij de projecten die ik leid. Ik denk inhoudelijk mee en coach leden op of naar hun juiste plaats binnen het project. De hoogste toppen worden bereikbaar door optimale samenwerking.

Haal meer uit jouw project

Unieke combinatie

Het recept voor jouw succes bevat twee hoofdingrediënten. Een gezamenlijk gedragen visie en mensen op de juiste plek. Samen met jouw team onderzoek ik of deze ingrediënten voldoende aanwezig zijn en adviseer hierover. Aan de praktische kant denk ik conceptueel mee over wat jouw bedrijf wil uitstralen en over welke uitingen hier bij passen. Uniek is het feit dat ik naast de projectbegeleiding ook de benodigde content (beeld en tekst) zelf maak. Voor alle designzaken werk ik samen met een professionele vaste partner. Kortom: één aanspreekpunt voor al jouw project- en communicatiezaken.

Tijdelijk extra capaciteit nodig?

Wat heb je aan een geweldig vaste kracht als je maar een paar maanden werk voor hem hebt? Wat nou als er tijdelijk extra capaciteit nodig is? Peter Wierda vult dit gat voor jou in. Met uitgebreide kennis van de zorgwereld, softwareontwikkeling en -implementaties en marketing help ik als projectleider of als meewerkend projectlid. Een paar dagen, of een paar maanden, maar net waar de situatie om vraagt. Dit kan op urenbasis maar er is ook een voordelige strippenkaart. Huur mij in vanaf €59 per uur.

Klik hier voor alle tarieven