OVER

Wat is jouw inspiratiebron?

Dons of diesel

De mooiste foto's en teksten vloeien voort uit beestachtige beklimmingen of overnachtingen in een tentje in Zweden bij -24C. Deze ervaringen leren je wie je bent en wat belangrijk is. Bij -24C is een donsjas van levensbelang terwijl diesel een eerste levensbehoefte wordt als je in een Land Rover door de woestijn van Oezbekistan rijdt. In elke situatie is de belangrijkste vraag: wat heb je echt nodig?

De mens is mooi, de mens is goed

Ja, je leest het goed. Dat is mijn motto en langs die meetlat benader ik elke opdracht. Iedereen heeft kwaliteiten. De kunst is alleen om deze te herkennen en op de juiste manier in te zetten. Dat lukt alleen als je uit gaat van het goede van de mens. Zeer diverse functies en jarenlange reiservaring hebben mij gevormd tot een breed inzetbare, positieve Projectmanager en Content Maker. Meer weten? Stuur me een bericht, dan spreken we af. 

Peter Wierda

 

Wie ben ik als

FOTOGRAAF

Lichte, moderne stijl met heldere kleuren. Dat kenmerkt mijn foto's. Ik bepaal niet wat ik fotografeer. Dat doen we samen. Ik zorg wel dat het perfect wordt uitgevoerd en dat je snel over de beelden beschikt.

Wie ben ik als 

TEKSTSCHRIJVER

Opsommen wat je allemaal doet en kan is ouderwets. Je moet het laten zien. Dat kan ook in beeldende teksten. Mooie metaforen en herkenbare situaties vormen de basis voor mijn schrijfwerk. De lezer zal glimlachen of herkennend knikken. Dan zitten we goed.

Wie ben ik als

PROJECTMANAGER

Een project bestaat uit twee delen. Het 'papieren plan' en de mensen die het project uitvoeren. Als deze twee delen goed op elkaar zijn afgestemd dan wordt het project een succes. Beloofd. Ga uit van het goede van de mens en er gaat een wereld open.

Wie ben ik als

AVONTURIER

Ik beklom bergen in Peru, Nepal en Kirgizië. Ik reed met een Defender over de hoogste passen van Tadzjikistan. Ik bezocht de beestenboel van de Galapagos Eilanden en ik nam deel aan 's werelds zwaarste race- en mountainbike-evenementen. Toch geniet ik intens van de zon die ondergaat in mijn Friese achtertuin. Schoonheid zit in kleine dingen. Ontdek ze!