Content Creatie

CONTENT CREATIE

Bulderend van het lachen tuimelden de demente bejaarden over elkaar heen op de bank. Dit was het leukste theekransje in jaren. Ze waren model! Fotomodel! Ze zouden misschien wel wereldberoemd worden. Bij het afscheid kreeg ik van beide dames een dikke knuffel. Ik ging naar huis om de foto's te bewerken. Wat een heerlijke klus!

Het draait altijd om de juiste sfeer. Vrolijk, ingetogen of zakelijk. Als helder is welke boodschap jij wilt uitdragen dan kan ik aan de slag in woord en beeld.

De beleving van woord en beeld 

Wat wil je vertellen?

Iedereen kan een foto maken en iedereen kan een tekst schrijven. Maar wat moet het beeld uitstralen en welke boodschap wil je overbrengen in jouw uiting? Mijn ervaring als projectleider zorgt er in combinatie met jarenlange ervaring als fotograaf en tekstschrijver voor dat we deze vraag samen kunnen beantwoorden.

Laat zien wie je bent

Opsommen wat je allemaal doet en kan is ouderwets. Je moet het laten zien. Dat kan ook in beeldende teksten. Mooie metaforen en herkenbare situaties vormen de basis voor mijn schrijfwerk. De lezer zal glimlachen of herkennend knikken. Dan zitten we goed. Als fotograaf hanteer ik een moderne en lichte stijl. We bepalen samen de boodschap en ik ga aan de slag. Door middel van verschillende pakketten heb ik een overzichtelijk aanbod vastgesteld. 

Kijk hier voor alle tarieven

Zakelijke fotografie

Bruidsfotografie

Vrij werk